Over ons

Zorgvuldig samengesteld Alle informatie op deze site wordt zorgvuldig samengesteld. Snowservice.nl kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden. Mocht er onverhoopt een onjuiste (of geen) weergave zijn dan valt dit buiten de scope van Snowservice.nl

Zorgvuldig samengesteld 

Alle informatie op deze site wordt zorgvuldig samengesteld.

Snowservice.nl kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden bij de links van derden. Mocht er onverhoopt een onjuiste (of geen) weergave zijn dan valt dit buiten de scope van Snowservice.nl
Mocht u zo’n link tegenkomen dan horen wij dat graag van u zodat deze link direct verwijderd kan worden. 

SnowTrex als partner

Bij de aanbiedingen via deze site is Snowservice.nl de tussenpersoon, de reisorganisator is SnowTrex.nl (tot 1 mei 2022 beter bekend onder wintertrex) een merk van TravelTrex GmbH.

Indien u via onze site een hotel boekt d.m.v. een doorklik naar een hotel van uw keuze dan heeft Snowservice.nl daarmee geen bemoeienis. U boekt rechtstreeks bij de hoteleigenaar of touroperator.

Passie voor wintersport

Snowservice.nl en alle subdomeinen zijn eigendom van Tjeerd Siersma, een particulier met een grote passie voor wintersport die zelf ruim al 35 jaar actief is op de ski en snowboard.

Tjeerd op Snowboard