Après-skiën in Oostenrijk – een droom voor alle feestbeesten

Voor veel wintersporters hoort après-skiën gewoon bij een perfecte skivakantie. Na een uitdagende dag op de piste gaat het ’s avonds lekker verder met zingen, dansen en feesten in een van de talrijke leuke après-ski tenten. Vooral Oostenrijk is een echt après-ski paradijs en de plaatselijke dj’s zorgen met de beste toppertjes en laatste hits altijd voor een uitgelaten sfeer. Wie het wat rustiger wil, die laat de avond gezellig bij borreltjes, “Spätzle” met kaas en “Kaiserschmarrn” eindigen. Of originele skihutten, coole sneeuwbars of leuke disco’s – hier zal zich zeker niemand vervelen.

Afgezien van het klassieke après-ski aanbod valt er echter nog veel meer te doen. Een enig avontuurtje beleeft men bijvoorbeeld tijdens de paragliding, het ijsklimmen of snowraften. Romantisch wordt het daarentegen bij een paardensleetochtje of een sneeuwschoenwandeling.

U wilt na een vermoeiende skidag gewoon lekker bijkomen? Dan is een leuk wellness aanbod precies wat u nodig hebt. Ontspan in de sauna of whirlpool, geniet van een fijne massage of gun uzelf een schoonheidsbehandeling. Een bezoek in een thermaalbad is tevens een echte aanrader.

Geniet na een leuke skidag van het gevarieerde après-ski aanbod in Oostenrijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *