Skien beter is dan sex

Na het skiën duik je de aprés-ski in. Het is er aardig gezellig en je vergeet de tijd. Dan ineens word je versierd door de prachtigste meid van de kroeg. Je staat op het punt om met haar mee te gaan naar haar hotel. DOE HET NIET! Ga gewoon slapen om uit te rusten voor een mooie dag op de latten. Skiën is namelijk veel beter dan seks. Waarom? hieronder geef ik je 10 redenen.

1. Je kunt het ook met anderen doen
Een stoeipartij met de zus van je vriendin in de slaapkamer wordt je niet in dank afgenomen, maar het is prima om een rondje met d’r te skiën.

2. Je houdt het langer vol
Om 9 uur gaan de liften open en pas vele uren later gaan die weer dicht. Af en toe een pauze tussendoor, maar verder sta je de hele dag op de latten. Een goede sekspartij houdt vaak niet langer stand dan 10 minuten – als je dat al red – en die climax is helemaal snel voorbij.

3. Als je materiaal niet werkt dan kun je het vervangen
Als je ski’s niet bevallen loop je naar de skiverhuur en vraag je om een nieuw paar. Erectieproblemen zijn lastiger te verhelpen.

Advertenties


Skivakantie incl. skipas


4. Nadat je klaar bent kun je direct stoppen
Je stapt uit je ski’s, grijpt naar een koud biertje en begint aan een overheerlijke Kaiserschmarrn. Geen verplichte knuffels achteraf waar je helemaal niet op zitten te wachten.

5. Na een waxbeurt glijdt het meteen beter
Het waxen van je ski’s staat garant voor heerlijk glijden. Gewaxte edele delen staan niet gelijk aan soepel naar binnen glijden. Daar is meer voor nodig naar binnen glijden.

6. Je kan er je geld mee verdienen en dat aan je schoonouders vertellen

Eerlijk is eerlijk, skileraren verdienen niet veel, maar ze kunnen wel tijdens de eerste meeting met hun schoonouders eerlijk vertellen wat ze doen voor hun brood.

7. Het is niet gek als je vader je materiaal even controleert
Zelfs als je opa het doet hoef je daar geen geheim van te maken.

8. Snel klaar zijn is een positief iets
Als jij elke keer heel snel weer onderaan die piste staat wordt dat gezien als skill. Ben je onder de dekens na 30 seconden klaar, dan word je daar niet om geroemd.

9. Je partner hoeft geen zin te hebben
Als je partner een dagje geen zin heeft, dan vind je altijd wel vrienden die dat wel hebben.

10. Met skiën merk je het meteen als je wat oploopt
Een gebroken been merk je meteen, die SOA pas later. Bovendien is een gebroken been ook niet besmettelijk.

11. Weet jij nog een reden die hier niet genoemd is, laat het ons weten in de comments.
…….

 

 

 

(bron:Skiinformatie.nl)

Leave a Reply